Sponsorföretag till IFK Falun Alpin

IFK Falun Alpin har utvecklats till en framgångsrik förening med många medlemmar, bra resultat på tävlingar och en mycket fin backe med en av de bästa parkerna utanför fjällvärlden. Den utvecklingen siktar vi på att fortsätta tillsammans under de kommande verksamhetsåren

Föreningen och verksamheten

IFK Falun Alpins verksamhet har som mål att fostra och utbilda barn och ungdomar till duktiga skidåkare. Vår träningsverksamhet är ålders- och färdighetsanpassad och omfattar teori, praktiska övningar samt social- och mental utveckling.

Våra aktiva ska få förutsättningar att satsa vidare mot en karriär som skidåkare. För att klara detta behöver vi hjälp och stöd från företag och samarbetspartners.

Aktivt friluftsliv på vintern för hela familjen

Källviksbacken är en stadsnära backe som lockar allt från småbarnsfamiljer till ungdomar i de övre tonåren. Reklamplatser finns idag vid parkeringen samt på nät och madrasser som skyddar åkarna mot skador. Vi har även en välbesökt hemsida och klubbkläder med utrymme för exponering.

Klubben samarbetar med flera företag för att genom medlemsförmåner marknadsföra klubben och våra samarbetspartners. Stöd till klubbens tävlingar är viktigt då vår ambition är att kunna ge ut varupriser av hög kvalité.

Har du frågor eller vilja att stödja IFK Falun Alpin, är ni välkomna att kontakta Niklas Pernefalk via mail This is a mailto link.

Uppdaterad: 22 OKT 2018 12:52