Årsmöte

IFK Falun Alpin följer IFK-föreningarnas normalstadga med den anpassning som görs för respektive förening. Se vår stadga. Enligt den så skall årsmöte hållas senast 3 månader efter verksamhetsårets slut(vi har verksamhetsår 1/7-30/6) så vårt årsmöte skall hållas innan september månads utgång.

Kallelse till årsmötet skall vara medlemmarna tillhanda senast 3 veckor innan årsmöte och enligt stadgan så ska det skickas ut eller publiceras i ortspressen. Vi har likställt detta med att kallelsen publiceras på föreningens hemsida. Handlingar ska vara medlemmarna tillhanda senast 1 vecka innan årsmöte och dessa handlingar publicerar vi också på hemsidan.

Förslag som medlemmarna vill att årsmötet ska behandla skall vara styrelsen(i första hand ordförande) tillhanda senast 4 veckor innan årsmötet så att styrelsen hinner behandla dem och ge ett skriftligt svar som föredras på årsmötet.

Uppdaterad: 26 OKT 2017 13:04