Årsmöte 2010

Söndagen den 5:e september så bjuder styrelsen in till "kickoff" inför den kommande säsongen samt föreningens årsmöte.

"Kickoff"

Kickoffen startar 11:00 och är tänkt som ett avstamp inför den kommande säsongen för dig som aktiv medlem (åkare/tränare/föräldrar) då de olika träningsgrupperna kommer att samlas för att umgås, genomföra lite roliga aktiviteter och framförallt ge information om den kommande säsongen. En allmän information om övrig verksamhet (backen och våra arrangemang) kommer också att hållas.

Årsmöte

Klockan 15.00 så kommer årsmötet att genomföras. Denna information gäller som kallelse för årsmötet. Årsmötet genomförs enligt föreningens stadgar, som du kan läsa här: http://www1.idrottonline.se/ImageVaultFiles/id_86611/cf_95890/Nya%20stadgar%20IFK%20Falun%20Alpin%202008-09-24.pdf

Har du förslag som du vill att årsmötet ska behandla så ska dessa tillställas styrelsen senast 4 veckor innan årsmötet (senast 8:e augusti). Styrelsen kommer innan årsmötet att behandla förslagen och ge ett skriftligt yttrande som årsmötet får tillsammans med förslaget.

Valberedningen har påbörjat sitt arbete och mer om detta finner du här: http://www1.idrottonline.se/templates/NewsPage.aspx?id=566332

Alla handlingar inför årsmötet publiseras här:

Förslag till dagordning

Verksamhetsberättelse:

AU arrangemang

AU backe

AU ekonomi  (kommer inte att publiceras här - skicka ett mail till This is a mailto link för att få den)

AU marknad

AU park

AU träning yngre (uppdaterad)

AU träning A/junior/senior del 1

AU träning A/junior/senior del 2