Hoppa till sidans innehåll

Jobba hos oss i vinter!

12 OKT 2022 21:13
Vi söker nu säsongspersonal till serveringen i Källviksbacken i vinter. Varmt välkommen med din ansökan.
  • Uppdaterad: 12 OKT 2022 21:13

Dina arbetsuppgifter
I jobbet ingår servering av enklare varma rätter och fika, kassahantering och försäljning av liftkort. Du ansvarar för att gästerna får ett gott bemötande och att lokalerna är rena och fina. Du kommer även ansvara för beställningar och arbetet med den löpande driften.  

Arbetstider
Du ska vara disponibel att kunna arbeta vardagkvällar ca. 18-21, helger, jul-, sport- och påsklov 9.00-16.00. Arbetet beräknas starta i december och pågår säsongen ut.   

Om företaget
IFK Falun Alpin är en ideell förening som driver Källviksbacken, ca 5 km söder om Falun, en alpinanläggning med 2 liftar, 4 nedfarter varav en snowpark. Klubben anställer viss säsongspersonal, resten av arbetet sköts ideellt av klubbens medlemmar.

Din profil
Vi ser att du som söker tjänsten är minst 18 år då du måste kunna hantera kassan på egen hand. Som person är du social och driven, du ser vad som behöver göras samt tar egna initiativ när situationen kräver det. Vidare har du lätt för att samarbeta och är serviceinriktad med en positiv inställning då tempot periodvis är högt och kunden ständigt är i fokus.

Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag (7e nov) så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan.

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig kioskchef på IFK Falu Alpin, Matilda Öhagen, This is a mailto link eller Tel. 0704-53 4130.

Kontaktperson:
Matilda Öhagen
0704-53 41 30
This is a mailto link

Anställningsomfattning: Deltid

Anställningsform: Visstidsanställning

Tjänstgöringsort: Falun

Publiceringsdatum: 2022-10-01

Skribent: Andreas Thunmarker
E-post: Adressen Gömd

 

VÅRA SPONSORER 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SvCater_logo_RGB.jpg

Postadress:
IFK Falun Alpin - Skidor
Box 100
79123 Falun

Kontakt:
Tel: 0233831880
E-post: This is a mailto link

Se all info