Hoppa till sidans innehåll

Vägen framåt

13 DEC 2020 18:56
  • Skapad: 13 DEC 2020 18:56

Vädrets makter har inte varit med oss den senaste tiden och snön som vi så starkt längtar efter lyser med sin frånvaro. Trots detta pågår det en mängd aktiviteter i klubben! 

Helgen den 5-6 december då klubbens breddläger skulle ha gått av stapeln i Björnrike arrangerades istället ett skidbingo innehållandes 25 stycken olika skidrelaterade utmaningar. Via digitala samlingar och sociala medier var det många som kunde träna och skratta gott tillsammans! 

Inom klubbens olika sektioner pågår även febril aktivitet. Samtliga som arbetar med backen är redo att med kort varsel köra igång snötillverkningen. Likaså pågår många förberedelser för att anpassa verksamheten i kiosk och värmestuga utifrån rådande restriktioner. 

Samtliga träningsgrupper håller igång genom barmarksträning utomhus flera gånger i veckan. Tränare och aktiva engagerar sig verkligen för att vara redo att stå på skidor så fort snöläget tillåter! Möjligheter till träning på snö eftersöks kontinuerligt, allt för att vi så snart som möjligt ska kunna åka skidor! 

Kyla, snö och sol kommer att komma. Nu håller vi ihop och kämpar på med alla bra initiativ så att vi snart kan ses på skidor i backen!

Skribent: Per Olov Ljung
Epost: Adressen Gömd

 

VÅRA SPONSORER 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
IFK Falun Alpin - Skidor
Box 100
79123 Falun

Kontakt:
Tel: 0233831880
E-post: This is a mailto link

Se all info