Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till IFK Falun Alpins Årsmöte 2021

13 AUG 2021 13:47
Årsmötet sker söndagen den 5 september 2021 kl. 15.00 i värmestugan Källviksbacken, Falun.
  • Uppdaterad: 13 AUG 2021 13:47

Årsmötet är föreningens viktigaste möte och förenings högst beslutande organ. Det är här du som medlem har chansen att säga vad du tycker om det gånga året och styrelsens arbete. Du har även möjligheten att påverka hur framtidens klubbverksamhet skall se ut. Återkom gärna innan mötet om det är något just du vill ta upp under årsmötet. (Se email nedan)

Vi ser gärna att minst en representant per hushåll deltar på detta möte. Agendan och årsmöteshandlingar finns att läsa på hemsidan www.falunalpin.nu

 Vi är en stor klubb som ständig söker nya ideella krafter och har du ett intresse att ta dig an någon uppgift eller jobba i styrelsen hör av dig till This is a mailto link eller kontakta någon i styrelsen direkt. Att vara delaktig på olika sätt i en förening är både kul och lärorikt. Vi både utvecklar våra alpina färdigheter och åker tillsammans på snö i vår förening. 

Håll koll på rådande restriktioner gällande pandemin som fortfarande pågår, planen är att genomföra detta på plats i värmestugan enligt gällande restriktioner.  

Väl mött!

Styrelsen IFK Falun Alpin.

Länk till årsmöteshandlingarna

Skribent: Per Olov Ljung
E-post: Adressen Gömd

 

VÅRA SPONSORER 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
IFK Falun Alpin - Skidor
Box 100
79123 Falun

Kontakt:
Tel: 0233831880
E-post: This is a mailto link

Se all info