Årsmöte 2021

Datum: söndagen den 5 september

Tid: 15:00

Plats: Värmestugan Källviksbacken.

Årsmötet är föreningens viktigaste möte och förenings högst beslutande organ. Det är här du som medlem har chansen att säga vad du tycker om det gånga året och styrelsens arbete. Du har även möjligheten att påverka hur framtidens klubbverksamhet skall se ut.

Vi ser gärna att minst en representant per hushåll deltar på detta möte. Agendan och årsmöteshandlingar finns att läsa på hemsidan www.falunalpin.nu återkom gärna innan mötet om det är något just du vill ta upp under årsmötet. (Se email nedan)

Vi är en stor klubb som ständig söker nya ideella krafter och har du ett intresse att ta dig an någon uppgift eller jobba i styrelsen hör av dig till This is a mailto link eller kontakta någon i styrelsen direkt.

Väl mött!

Styrelsen IFK Falun Alpin.

Uppdaterad: 10 AUG 2021 13:01 Skribent: Per Olov Ljung