Följ sidan "Årsmöte 2022"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Årsmöte 2022

Välkommen till IFK Falun Alpins årsmöte

Datum: Onsdagen den 7 september

Tid: 18:00

Plats: Värmestugan Källviksbacken.

Årsmötet är föreningens viktigaste möte och förenings högst beslutande organ. Det är här du som medlem har chansen att säga vad du tycker om det gånga året och styrelsens arbete. Du har även möjligheten att påverka hur framtidens klubbverksamhet skall se ut.

Vi ser gärna att minst en representant per hushåll deltar på detta möte. Agendan och årsmöteshandlingar finns att läsa på hemsidan www.falunalpin.nu återkom gärna innan mötet om det är något just du vill ta upp under årsmötet. (Se email nedan)

Vi är en stor klubb som ständig söker nya ideella krafter och har du ett intresse att ta dig an någon uppgift eller jobba i styrelsen hör av dig till info@falunalpin.nu eller kontakta någon i styrelsen direkt.

Årsmöteshandlingar kommer att publiceras på hemsidan tillsammans med länken.

Väl mött!

Styrelsen IFK Falun Alpin.

(2022-08-18 16:03)

SvCater_logo_RGB.jpg